World of Warcraft
Добре дошли!
Надявам се да ви хареса с нас.


Гноми

Go down

Гноми

Писане by StoRm on Съб Яну 23, 2010 1:42 pm

Ексцентричните, често брилянтни гноми са една от най-странните раси в света. С тяхната фикс идея за развиване на радикални нови технологии и конструиране на инженерни чудеса е чудно изобщо просъществуването на Гноми, които да се размножават.

Никой не знае историята на гномите, преди джуджетата да ги открият. Дори гномите не знаят много за своята собствена история преди втората война. Приблизително 200 години преди Burning Crusade, изследовател от джуджетата се натъква на първите гноми. Той открива малко село и е шокиран, да разкрие, че когато джуджетата успяват да открият барута гномите вече имат напълно автоматизирано село. Той и другите джуджета предлагат тяхното приятелство, и те приемат. Предлагат им да построят нов град в планините на Dun Morogh, и така се появява Gnomeregan. Гномите напускат досегашните си домове в горските части. Оттогава тези две раси живеят ръка за ръка. Гномите разбират за съществуването на гоблините и двете раси имат търговска вражда, която продължава и до днес.

Процъфтяващи в удивителния техносвят Gnomeregan, гномите споделят ресурсите от залесените върхове на Dun Morogh със своите братовчеди джуджетата. Въпреки че джуджетата от Айрънфордж имат интерес към технологиите и инженерството, гномите са тези, които измислят фантастични дизайни на повечето от оръжията на джуджетата, както и на парните превозни средства.

Гномите служат добре на Съюза по време на втората война, но учудващо отказват да пращат свои подкрепления при скорошната инвазия на Пламтящият легион. Въпреки че техните проекти спомагат за отблъскване на Легиона, джуджетата и хората са поразени от отказа на гномите да изпратят свои пилоти и войници.

След края на войната Съюзът открива причината за внезапното отдръпване на Гномите. Древна, варварска заплаха се е надигнала от недрата на земята и е атакувала Gnomeregan. Знаейки че приоритетите на техните съюзници е отблъскването на Пламтящият легион, Гномите са решили да се справят сами със опасността. Въпреки че те се борили храбро за спасяването на любимия си град, Gnomeregan бива безвъзвратно загубен.

Почти половината от расата им е избита по време на падането на Gnomeregan. Оцелелите гноми избягват в крепостта Айрънфордж. Отново верни на каузата на Съюза, гномите прекарват времето си в разработване на стратегии и оръжия, които да им помогнат да си възвърнат опустошения град и да построят едно по-светло бъдеще за своя народ.

Гномите могат да бъдат видени да живеят в многобройният Съюз и в неутралните градове, като например Darkshire, Gadgetzan и Auberdine. Техният съвет се намира в Tinker Town в Айрънфордж.
avatar
StoRm
Admin

Брой мнения : 45
Възраст : 24
Град/Село : Димитровград

Вижте профила на потребителя http://wowbg-affliction.mmorpgheroes.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите